Vinduespolering

Vi stræber efter at yde alle vores kunder, et veludført stykke arbejde hver gang. Størstedelen af vores nye kunder bliver anbefalet af allerede eksisterende kunder. Det synes vi er et privilegie, som vi gengælder med høje forventninger til os selv

Få et godt tilbud

Uforpligtende, naturligvis 👍🏻

Vi pudser traditionelt

Vi vasker med blød vand

Hurtig og enkel betaling

Rene vinduer. Til aftalt tid. Punktum.

I de mange år vi har udført vinduespolering hos vores kunder, er det blevet mere og mere tydeligt, at vinduespolering ikke kun er en luksusvare for de rige, men i stigende grad en helt almindelig overkommelig ydelse til alle typer af mennesker – fra senioren der i mange år ellers altid har ordnet det selv, til børnefamilien med fart på fra morgen til aften.

 Hos os er vi på fornavn med hinanden.

I Q-Clean har vi en imponerende statistik over trofaste kunder. Vi er stolte over den gensidige glæde og tillid, som vi hver dag er vidne til når vi kommer på besøg.

Se mere under Referencer.

Sådan gør vi:

Vinduespolering

1 step:

Vi opretter dig i vores system med de aftaler du ønsker – Kalenderen styrer selv hvornår det er tid til næste tur… 

2 step:

.. Vi møder op og udfører vinduespoleringen hos dig – har du behov, sender vi en SMS dagen før…

3 step:

.. Efter vinduespoleringen sender vi en faktura mail. Du kan enten betale direkte via mobilepay, eller tilmelde dig betalingsservice.

Hos Q-Clean får du en række fordele som kunde:

  • Du får en fast vinduespudser, som kender dit hus og kender dine behov.
  • Tilmelding og opkrævning via betalingsservice er gratis.
  • Vinduerne bliver vasket i neutral sæbe og regnvand. Regnvand indeholder ikke kalk, og er derfor den ultimativt bedste måde at skåne vinduer og facader på.
  • Har du høje vinduer, kan vi vaske dem med vores vaskeanlæg. Det er hurtigt og effekt, og sparer dig for ekstra udgifter.
  • Få en SMS dagen før arbejdet bliver udført. Har du behov for et mere præcist tidspunkt, kan dette aftales direkte med vinduespudseren.


Hvad er din tid værd?

Uanset hvem man er som person, så bliver man glad i låget af rene vinduer. Det er egentlig ikke raketvidenskab at pudse sine vinduer selv, men hvis resultatet ikke bliver strålende klart, kan det føles som spild af tid.

Mere info