Fliser

Vi stræber efter at yde alle vores kunder, et veludført stykke arbejde hver gang. Størstedelen af vores nye kunder bliver anbefalet af allerede eksisterende kunder. Det synes vi er et privilegie, som vi gengælder med høje forventninger til os selv

Få et godt tilbud

Uforpligtende, naturligvis 👍🏻

Rens i varmt vand

Stærk imprægnering

Vi skåner dine fliser

Rensning af fliser

Med tiden vil fliser i det fri blive mørke, og i takt med at fliserne får mere og mere sol og nedbør, så begynder mikroorganismer, at finde rodfæste i flisens indre miljø. 

Hvor der er fugt og varme, er der lav og svampesporer. Disse lav trives inde i stenen, og vil til sidst blomstrer op på toppen af overfladen. Typisk kommer det i klumper, hvor fugten er høj.

Fliserensningen foregår med et kraftfuldt hedvandsanlæg, som fjerner mos, flisepest og grønne alger på flisens overflade og mellem fugerne.

Resultatet af rensning med varmt vand er enestående, dels fordi overfladen skånes for unødvendigt højt vandtryk, og dels fordi snavs og flisepest nedbrydes nemmere i varmt vand – du kender det måske fra opvasken.

Imprægnering

Med en effektiv opløsning og dybdegående rensning kommer vi langt ned i flisens overflade – resultatet er ikke til at overse. Da vi blotter flisens overflade, imprægnerer vi efterfølgende med en stærk coating.

Imprægneringen er rigtig vigtig, fordi den styrker stenens overflade. Samtidig er vores imprægnering diffusionsåben og stærkt vandafvisende, hvilket sikrer at fugt fra oven ikke trænger ned i dine nye flotte fliser.

Ligesom du sliber en træbordplade, er efterbehandling mindst lige så vigtig på rensede fliser, som det er for træværket.

Producenten af imprægneringsmidlet lover hele 15 års holdbarhed, såfremt overfladen algebehandles årligt.

Sådan gør vi:

Rensning af fliser

1 step:

Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..

2 step:

.. Vi dræner arealet, skyller området og vasker udsatte vinduer…

3 step:

.. Vi påfører en stærk diffusionsåben imprægnering, som er hammer vandafvisende…

Gør det rigtigt - første gang.

En rens af fliserne kan i princippet gøres med en almindelig hobbyrenser fra byggemarkedet. Det kan dog være vanskeligt, for at ikke at sige umuligt at rense fliserne helt i bund.

Vi ser ofte, at fliser har været forsøgt renset flere gange, eller med for højt vandtryk. Det medfører at stenens overflade bliver ru, hvilket både er trist at gå på, og samtidig vil flisen være ekstra modtagelig overfor nyt snavs og algevækst.

Hos Q-Clean tænker vi os om, og udfører alle renseopgaver ud fra et forsigtighedsprincip, hvor vi sammen med varmt vand, justerer trykket nede fra, til vi finder den rette balance.

For at sikre at resultatet bliver vedvarende, kommer vi én til to gange om året, og holder algevæksten nede. Det giver imprægneringen de bedste betingelser for en lang levetid.

Læs mere om vores Algeaftale.

Mere info