Tagrender

Vi stræber efter at yde alle vores kunder, et veludført stykke arbejde hver gang. Størstedelen af vores nye kunder bliver anbefalet af allerede eksisterende kunder. Det synes vi er et privilegie, som vi gengælder med høje forventninger til os selv

Få et godt tilbud

Uforpligtende, naturligvis 👍🏻

Det er en god idé at holde tagrenderne rene:

Tagrender fyldes naturligt af årstidernes løvfald, nåle, grene, mos fra taget, skidt og snavs. Blæst og regn bærer en masse biologisk affald rundt i luften, og næsten alt der lander på dit tag, ender i din tagrende.

Hvis tagrenden fyldes med skidt og møg, kan vandet til sidst ikke løbe mod nedløbet. Når tagrenden fyldes vil vandet rende over kanten, indvendig såvel som udvendig. Alt afhængig af dens placering under taget kan fyldte tagrender give store følgeskader.

Først og fremmest kan der ske ansamlinger af vand i fordybninger mellem taget og tagrenden og starte uønskede fugtproblemer. Ydermere kan facaden, vinduerne og soklen tage skade. Det er som udgangspunkt ikke meningen, at disse skal kunne tage alt den vand vi får fra oven – det er tagrenden nemlig skabt til at tage sig af.

Udover at forstoppede tagrender giver uønskede ansamlinger af vand på grunden, så er sandsynligheden for frostskader og forstærket alge- og lavvækst på facaden også forhøjet. Sidst men ikke mindst kan fyldte tagrender være direkte årsag til vandskader omkring ydermuren og undertaget.

Priser

Listepriserne tager udgangspunkt i opgaver, hvor tilgængeligheden er god
ListepriserLøbende meter
Stueplan:Kr. 34
1. SalKr. 39
2. SalKr. 44

 

Dokumentation:

Vi udfører alle opgaver med digitalt kamera monteret ved suget. På den måde kan vi følge med i hvad der sker fra jorden. 
 
Hvis opgaven er svær at bedømme i tilbudsfasen, kan vi i samråd med kunden opsætte en drone til at give et godt overblik og inspicere tagrenderne fra oven inden vi lægger en plan for udførslen.