Hos Q-Clean elsker vi vores kunder

Men hvad siger de om os?

Ebba (4230 Skælskør):

"Søren har i mere end 10 år sørget for, at jeg har et klart udsyn til verden udenfor, med venlighed og stor akkuratesse. Jeg sætter stor pris på at vores aftaler altid bliver overholdt."

5/5

Hanne (4400 Kalundborg):

"Jeg har brugt Q-Clean siden 2008. Jeg nyder at få klaret vinduerne både udvendigt og indvendigt. Aftalerne overholdes og det hele kører yderst professionelt. Bonus: Min hund elsker Søren.​"

5/5

Niels (4220 Korsør):

"Kommer altid som aftalt og leverer et flot resultat. Jeg kan klart anbefale Q-Clean.​"

5/5

Jette (4200 Sagelse):

"Søren er rigtig pålidelig, altid venlig og positiv, kommer til tiden og laver et godt stykke arbejde. Jeg er fuldt tilfreds med Q-Clean."

5/5
Søren har i mere end 10 år sørget for, at jeg har et klart udsyn til verden udenfor, med venlighed og stor akkuratesse. Jeg sætter stor pris på at vores aftaler altid bliver overholdt.
Ebba
4230 Skælskør
Jeg har brugt Q-Clean siden 2008. Jeg nyder at få klaret vinduerne både udvendigt og indvendigt. Aftalerne overholdes og det hele kører yderst professionelt. Bonus: Min hund elsker Søren.
Hanne
4400 Kalundborg
Kommer altid som aftalt og leverer et flot resultat. Jeg kan klart anbefale Q-Clean.​
Niels
4220 Korsør
Søren er rigtig pålidelig, altid venlig og positiv, kommer til tiden og laver et godt stykke arbejde. Jeg er fuldt tilfreds med Q-Clean.
Jette
4200 Slagelse

Modtag et godt tilbud

For at kunne give dig det bedste tilbud, er jeg nødt til at besøge din adresse. Udfyld formularen, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

Modtag et godt tilbud

For at kunne give dig det bedste tilbud, er jeg nødt til at besøge din adresse. Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Mere info