Betingelser

Betingelser

Praktiske informationer og forretningsbetingelser

Inden vi opretter dig som kunde, anbefaler vi, at du læser vores forretningsbetingelser godt igennem. På den måde sikrer vi, at du får den nødvendige information. Vi forbeholder os retten til uden forudgående varsel at rette/ændre nedenstående forretningsbetingelser.

Indvendig vinduespudsning

Resultatet vil altid være bedst når der er pudset på begge sider. Har du behov for at få dine vinduer pudset indvendig næste gang vi kommer, skal dette aftales senest ugen før, enten via vores mail: info@q-clean.dk eller på tlf.: 28306062. Det er kundens ansvar at sørge for, at vindueskarme er ryddet inden en indvendig vinduespudsning. Er dette ikke gjort, bliver vinduet betragtet som blokeret og derfor ikke pudset.

Tilgængelighed

For at sikre vores egen sikkerhed og kundens materiel, er der i vores betingelser et punkt der vedrører tilgængelighed. Vi bruger vores egne stiger og værktøj til at udføre opgaven. Hvis havemøbler, beplantning eller anden materiel forhindrer helt eller delvist adgang til vinduet, så bliver vinduet betragtet som blokeret og derfor ikke pudset. Belægninger rundt om opgaven, som træterrasser eller fliser kan afhængigt af vejret blive så glatte, at det ikke er forsvarligt at stille en stige op med ordentlig skridsikring. I dette tilfælde vil vinduer, der skal benyttes stige for at nå, blive sprunget over.

Betalingsbetingelser

Betaling skal ske senest 8 dage efter hvert besøg, med mindre andet er aftalt. Der opkræves et rykkergebyr på DKK 100,- pr. rykkerskrivelse ved overskridelse af betalingsfristen.


Hos Q-Clean har du mulighed for at tilmelde din betaling via betalingsservice (BS) efter Nets’ regler og betingelser. Dette giver en udvidet betalingsfrist på dine fakturaer. Får du pudset dine vinduer hver måned, kan du opleve at blive trukket for to fakturaer i samme måned. Dette vil typisk ske fordi indberetningen af den første faktura er sendt afsted efter Nets månedlige deadline, og derfor først bliver opkrævet sammen med den seneste faktura.

Q-Clean tilbyder også at sende fakturaen direkte til din e-mail.

Prisregulering kan ske ved:
  • Ændring af antal vinduer
  • Ændring af stigearbejde
  • Ændring af interval
  • Indeksregulering
Tilfredshedsgaranti

Vi samler på glade kunder og derfor har vi en tilfredshedsgaranti. Har vi ikke levet op til dine forventninger, beder vi dig om hurtigst muligt at kontakte os - dog senest tre dage efter udført arbejde. Herefter sørger vi for at udbedre fejlen til din tilfredsstillelse.

Hvad bliver vasket væk ved en vinduespudsning?
  • Skidt, der er tilføjet vinduerne på naturlig vis
  • Trafikfilm og pollen
  • Efterladenskaber fra dyr
Hvad bliver bl.a. ikke vasket væk ved en normal vinduespudsning?
  • Silikone/klistermærker og rester derfra (f.eks. fra nye vinduer)
  • Kalk (pas på med at spule vinduerne med haveslangen, da det efterlader kalkrester)
  • Cement, mørtel, maling, lak, olie og lignende
Afrensning

I forbindelse med ovennævnte tilbyder vi også afrensning af dine vinduer, hvis en normal vinduespudsning ikke er nok til at få bugt med skidtet. Kæmper du f.eks. med malerrester eller andet, kan vi klare det for dig.

Ændring af aftale om fast vinduespudsning

Vil du ændre din aftale, skal du meddele det til os senest syv dage før næste vinduespudsning. Det gælder også ferie, renovering eller spring i vinduespoleringen. Det er kundens ansvar at informere om dette, såfremt der tidligere er indgået en fast aftale om vinduespudsning.

Ferie og helligdage

Vi arbejder stort set alle hverdage på året, uanset om det er i sommerferien eller helligdage. Du kan dog i sommer- og juleferien forvente, at aftalerne bliver skubbet lidt, uden yderligere varsel. Hvis du ønsker at undgå at den faste aftale forskubbes i disse perioder, beder vi dig om at kontakte os så vi kan finde en fast dato.

Arbejdstider

Vi kører alle hverdage i tidsrummet 7.00-15.00.

Vejret

Vi udfører vinduespudsning i alt slags vejr; regn, sne og frost er ingen hindring.

Opsigelse af aftalen

Der er 7 dages opsigelsesfrist. Opsigelsen skal ske skriftligt pr. brev eller e-mail til info@q-clean.dk.

Interval
Modtag tilbud