Rens i varmt vand

Stærk imprægnering

Vi skåner dine fliser


Rensning af fliser

Nogle fliser er imprægneret fra fabrikken, mens andre, typisk billigere fliser, ikke er.

Som regel holder fabriksimprægneringen et par år, hvorefter flisen begynder at tage hurtigere imod snavs og flisepest.

Fliserensningen foregår med et kraftfuldt hedvandsanlæg, som fjerner mos, flisepest og grønne alger på flisens overflade og mellem fugerne.

Resultatet af rensning med varmt vand er enestående, dels fordi overfladen skånes for unødvendigt højt vandtryk, og dels fordi snavs og flisepest nedbrydes nemmere i varmt vand – du kender det måske fra opvasken.

Vi tænker os om

En rens af fliserne kan i princippet gøres med en almindelig hobbyrenser fra byggemarkedet. Det kan dog være vanskeligt, for at ikke at sige umuligt at rense fliserne helt i bund.

Der er mange ting der kan gå galt for den uerfarne. Der er en række arbejdsopgaver forbundet med et vedvarende resultat, som både private og erhvervsdrivende glemmer eller bevidst undlader.

Udover udstyret er fremgangsmåden vigtig. Vi erfarer tit at arbejdet rundt omkring bliver udført på vidt forskellige måder – både som privat og som erhvervsdrivende.

Hos Q-Clean er der kun en måde, og det er den rigtige måde.

Sådan gør vi

Rensning af fliser

Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..
 
.. Vi dræner arealet, skyller området og vasker udsatte vinduer…
.. Vi påfører en stærk diffusionsåben imprægnering, som er hammer vandafvisende…

Imprægnering er ALTID inkluderet!

Med en effektiv opløsning og dybdegående rensning kommer vi langt ned i flisens overflade – resultatet er ikke til at overse. Da vi blotter flisens overflade, imprægnerer vi efterfølgende med en stærk coating.

Hos os er imprægneringen ikke et tilvalg – den er altid med når vi udfører en fliserensning.

Producenten af imprægneringsmidlet lover hele 15 års holdbarhed, såfremt overfladen algebehandles årligt.

Algeaftalen

Da alger vokser lystigt i fugtige miljøer, vil grønne fliser ikke kunne forhindres i årene efter, uanset hvor stærk en imprægnering der påføres. Det vil uden tvivl give algen svære betingelser, men det er den årlige algebehandling der definitivt får bugt med algerne, og som samtidig sikrer imprægneringens holdbarhed.

Rens og imprægnering af dine fliser?
Q-Clean - Det sikre valg

Modtag et godt tilbud

For at kunne give dig det bedste tilbud, er jeg nødt til at besøge din adresse. Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.