Modtag tilbud

Interval
Indhent et godt tilbud - udfyld vores tilbudsformular

Priserne bliver beregnet ud fra tiden vi er om at klare opgaven, og ikke pr. antal vinduer. Derfor besøger vi altid adressen på forhånd, inden vi afgiver tilbud.

Når du har lavet en aftale med os, så bruger vi oplysningerne i tilbudsformularen til at oprette dig som kunde i vores kalendersystem. Det er derfor vigtigt, at oplysningerne er korrekte.

Faktura bliver, efter udførelsen af arbejdet, sendt som en pdf-fil på din e-mail. På fakturaen finder du alle de nødvendige betalingsoplysninger. Vær opmærksom på, at nogle mailudbydere har svært ved at genkende "info@q-clean.dk", som er afsender på alle fakturaer. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis fakturaen ikke dukker op. Den kommer altid samme dag som arbejdet er udført.

Betalingsservice - Lav en fast aftale - Lad os klare vinduerne, og lad så betalingsservice ordne resten (kvit og frit). Du behøver ikke foretage dig noget som helst. Læs hvordan på din faktura.

Der er rabat på faste aftaler hver 4. uge eller hver 8. uge. Der er tillige områderabat, hvis flere på samme vej/nærområde laver en aftale med os.

Hvad skriver jeg i Nyttig info?

Lav en kort beskrivelse af opgaven. Det kan være at du har et par kældervinduer ind mod naboen, som du ikke ønsker inkluderet i tilbuddet. Ligeledes kan du have andre bygninger på adressen, herunder orangeri, anneks, garage, drivhus eller udestue. Som udgangspunkt omfatter tilbuddet kun vinduespudsning af beboelsen, medmindre andet er aftalt.

Fortæl også gerne, hvis du har en hund løs i haven, eller ønsker at vi ringer på døren inden vi besigtiger opgaven. Al info er velkommen.

Modtag tilbud