Vinduespudser i Hellerup

Looking for something else?

The page you are looking for is not available, maybe you want to start a search?

Vinduespudser fra Q-Clean skraber vand af beskidt vindue mens solen skinner i baggrunden. Tilbud gives af vores vinduespudser i Hellerup. Ring til din vinduespudser på telefon 5342 8241 eller send os en mail på info@q-clean.dk eller læs vores gode råd om vinduespudsning

Opgave:  Udvendig vinduespudsning Indvendig vinduespudsning

Boligtype:

Ca. Antal glas:

(Bemærk: IKKE antallet af vinduer)

Skal der anvendes stige:  Ja (Sæt kun kryds hvis ja)

Ønsket interval:

Beskrivelse af opgaven:

Dit navn:

Adresse:

Postnr. / By:

Din e-mail:

Telefonnummer:

Læs her hvis du overvejer at bestille en Vinduespolering i Hellerup - udfyld vores tilbudsformular

Hvis du ønsker vinduespudsning af din bolig er vi vinduespudserfirmaet for dig. Vores vinduespudsere tilbyder vinduespolering af private opgaver, samt vinduespudsning for erhverv.

Såfremt du ønsker pris på vinduespudsning skal du blot udfylde tilbudsformularen, og du vil indenfor 48 timer blive kontaktet med tilbud på opgaven.

I “Beskriv opgaven” er du velkommen til at give en kort beskrivelse af din vinduespudsning. Det kan være hvor mange vinduer du gerne vil have pudset, samt på hvilken sal og også gerne hvor ofte du ønsker at få pudset dine vinduer.

I hvilke byer udfører vi vinduespudsning? -læs her

Er du i tvivl om vi kommer i dit område? Vi pudser vinduer i følgenge byer: Frederiksberg, Kbh. Ø, Amager, Kbh. NV, Kbh. SV, Valby, Vallensbæk, Hvidovre, Brønshøj, Kastrup, Dragør, Lyngby, Gentofte, Virum, Holte, Nærum, Søborg, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Ringsted, Sorø, Fuglebjerg, Sandved, Dalmose, Skælskør, Boeslunde, Korsør, Vemmelev, Slagelse, Ruds vedby, Høng, Gørlev, Kalundborg, Jyderup. Er din by ikke nævnt kan du læse mere under "Se om vores vinduespudser kører din by" i menuen øverst.

Eksempler på nogle af vores tidligere vinduespudser opgaver:

Vinduespudsning

Jeg søger en vinduespolerer til at varetage vinduespudsning 1 gang om måneden. Vinduespudsningen omfatter 13 vinduer på 1. sal, så stige er en nødvendighed. Alle vinduer skal også pudses indvendigt. Jeg håber at høre fra jeres vinduespudser hurtigst muligt.

Vinduespolering til virksomhed

Vi søger vinduespudser tilbud et stabilt firma til pudsning af vores virksomhed som skal pudses ind- og udvendigt, 4 gange årligt. Der er tale om en erhvervsejendom på 3 etager. Derfor behøves en professionel vinduespudser til at stå for vinduespudsningen.

Vinduespudser i Hellerup

Vinduespolering søges til at vaske 14 vinduer, ind og udvendigt, en gang. Vi bor i et par små rækkehuse og ønsker at få pudset vores vinduer én gang. Vi bor i Hellerup. Vi er gået sammen om at bestille opgaven og ønsker vores vinduespudsning foretaget af en stabil pudser.

"Læs også: Vinduespudserens 8 gode råd om vinduespudsning - Mathias deler ud af hans erfaringer og hjælper dig igang med vinduespudsningen"

"Læs også: Regeringen giver fradrag på serviceydelser og vedligeholdese af boligen. Vinduespolering hører også under det såkaldte "Håndværkerfradrag"

Vinduespudserens 8 gode råd til vinduespolering uden striber

1. Udstyret skal være i orden

For at opnå en tilfredsstillende vinduespudsning er det vigtigt at dit udstyr er i orden. Det nytter ikke, at anvende den gamle svaber ude fra badeværelset, da gamle kalkrester og nedslidt gummi vil trække striber på vinduet. Køb en god svaber til 100 kr. i føtex eller i det lokale byggemarked, hvor gummiet kan udskiftes, og anskaf en god svamp eller børste til at vaske vinduet med.

Jeg har udarbejdet en kort liste med ting du skal bruge:

 • En 10 liter spand
 • En god svaber
 • En børste eller svamp
 • Sæbe/opvaskemiddel
 • Salmiakspiritus
 • Mikrofiberklud
 • Viskestykke
 • Skraber til komfur (god til indtørrede fugleklatter)
 • 2. Vejret er vigtigt

  Vejret spiller en væsentlig rolle, når dine vinduer skal pudses. Er vejret varmt og solen står højt på himmelen, fordamper vandet hurtigt. Så pudser du vinduer i sommerhalvåret, anbefaler jeg derfor at du pudser dine vinduer når det er overskyet eller køligt i vejret. Hvis ikke dette er muligt, så puds dem tidligt på dagen eller lige inden solen går ned.

  3. Den perfekte blanding

  Fundamentet for en god vinduespudsning er en god blanding sæbevand, og ja, man kan sagtens lave en fornuftig blanding sæbevand med almindeligt opvaskemiddel. Det vigtigste er opvaskemiddel i rigelige mængder. Du kan teste om der er nok opvaskemiddel i vandet ved at stikke to fingre i vandet og glide dem mod hinanden. Hvis blandingen føles glat og fedtet, er den perfekt. Tilsæt eventuelt en hætte salmiakspiritus, da det hjælper med at opløse fedtfingre. Er det frostgrader anbefaler jeg, at man tilføjer en god portion sprinklervæske. Dobbelt så meget sprinklervæske som vand og sæbe tilsammen.

  4. Brug rigeligt vand

  Du har købt den dyre svaber, den store svamp og den rigtige sæbe. Alle forudsætninger for den perfekte vinduespudsning er til stede og alligevel ender du med et vindue fuld af striber. Ofte skyldes det brugen af for lidt vand, da striber opstår i det øjeblik at svaberen rører det tørre glas. Derfor er det vigtigt at ruden er pjask våd inden du svaber den.

  5. Få styr på teknikken

  Der findes flere forskellige metoder at pudse vinduer på – en ting er dog fælles for dem alle. Start altid med at svabe langs den øverste liste. På den måde sikrer du at vandet ikke drypper fra listen og ned på glasset. Forsøg så vidt det er muligt at pudse ruden af en omgang og undgå samtidig at køre svaberen over det tørre glas.

  6. Brug aldrig nye klude

  Nye klude og viskestykker er som regel fyldt med fnuller. Anvend derfor altid klude og viskestykker, der har været vasket eller kogt et par gange. Derved sikrer du, at dine vinduer ikke er fyldt med fnug, når du er færdig med at tørre af.

  7. Aftørringen er lige så vigtig som vinduespudsningen

  Når du har vasket ruden godt ind, og har fået svabet vandet af vinduet, er det vigtig at du gør dig umage med at få tørret af i kanterne. Sæben har tendens til at lægge sig langs kanten, og får du ikke tørret de sidste sæberester væk, vil det tydeligt kunne ses på det endelige resultat.

  8. Glem aldrig at pudse indvendigt

  Det virker måske indlysende, men langt størstedelen af os får ikke pudset vinduerne ofte nok indvendigt. Dette kan skyldes, at indvendigt snavs ikke er lige så tydeligt som det udvendige. Madlavning, tobaksrygning og støv er med til at danne et tyndt fedtlag på indersiden af vinduet, og det kan være svært at se, før glassene er rene på ydersiden. Jeg anbefaler, at du pudser dine vinduer indvendigt hver anden gang.

  Kommentarer

  Kommentarer

  css.php