Få et tilbud på din næste vinduespudsning

Vinduespudser fra Q-Clean skraber vand af beskidt vindue mens solen skinner i baggrunden. Tilbud gives af vores vinduespudser på størstedelen af Sjælland. Ring til din vinduespudser på telefon 5342 8241 eller send os en mail på info@q-clean.dk eller læs vores gode råd om vinduespudsning

Opgave:  Udvendig vinduespudsning Indvendig vinduespudsning

Boligtype:

Ca. Antal glas:

(Bemærk: IKKE antallet af vinduer)

Skal der anvendes stige:  Ja (Sæt kun kryds hvis ja)

Ønsket interval:

Beskrivelse af opgaven:

Dit navn:

Adresse:

Postnr. / By:

Din e-mail:

Telefonnummer:

Læs her hvis du overvejer at bestille en Vinduespolering - udfyld vores tilbudsformular

Hvis du ønsker vinduespudning af din bolig er vi vinduespudserfirmaet for dig. Vores vinduespudsere tilbyder vinduespolering af private opgaver, samt vinduespudsning for erhverv.

Såfremt du ønsker pris på vinduespudsning skal du blot udfylde tilbudsformularen, og du vil indenfor 48 timer blive kontaktet med tilbud på opgaven.

I “Beskriv opgaven” er du velkommen til at give en kort beskrivelse af din vinduespudsning. Det kan være hvor mange vinduer du gerne vil have pudset, samt på hvilken sal og også gerne hvor ofte du ønsker at få pudset dine vinduer.

I hvilke byer udfører vi vinduespudsning? -læs her

Er du i tvivl om vi kommer i dit område? Vi pudser vinduer i følgenge byer: Frederiksberg, Kbh. Ø, Amager, Kbh. NV, Kbh. SV, Valby, Vallensbæk, Hvidovre, Brønshøj, Kastrup, Dragør, Lyngby, Gentofte, Virum, Holte, Nærum, Søborg, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Ringsted, Sorø, Fuglebjerg, Sandved, Dalmose, Skælskør, Boeslunde, Korsør, Vemmelev, Slagelse, Ruds vedby, Høng, Gørlev, Kalundborg, Jyderup. Er din by ikke nævnt kan du læse mere under "Se om vores vinduespudser kører din by" i menuen øverst.

Eksempler på nogle af vores tidligere vinduespudser opgaver:

Vinduespudsning

Jeg søger en vinduespolerer til at varetage vinduespudsning 1 gang om måneden. Vinduespudsningen omfatter 13 vinduer på 1. sal, så stige er en nødvendighed. Alle vinduer skal også pudses indvendigt. Jeg håber at høre fra jeres vinduespudser hurtigst muligt.

Vinduespolering til virksomhed

Vi søger vinduespudser tilbud et stabilt firma til pudsning af vores virksomhed som skal pudses ind- og udvendigt, 4 gange årligt. Der er tale om en erhvervsejendom på 3 etager. Derfor behøves en professionel vinduespudser til at stå for vinduespudsningen.

Vinduespudser

Vinduespolering søges til at vaske 14 vinduer, ind og udvendigt, en gang. Vi bor i et par små rækkehuse og ønsker at få pudset vores vinduer én gang. Vi bor i Slagelse. V er gået sammen om at bestille opgaven og ønsker vores vinduespudsning foretaget af en stabil pudser.

"Læs også: Vinduespudserens 8 gode råd om vinduespudsning - Mathias deler ud af hans erfaringer og hjælper dig igang med vinduespudsningen"

"Læs også: Regeringen giver fradrag på serviceydelser og vedligeholdese af boligen. Vinduespolering hører også under det såkaldte "Håndværkerfradrag"

css.php